## March 2020 Year 10 Mock Examination Timetable

## **Equipment and conduct**

All students must bring the correct equipment to each exam: pen; pencil; ruler; protractor; calculator; compass and a rubber. Examinations will take place in the sports hall unless otherwise indicated by special access arrangements on individual student timetables. All examinations will be conducted in accordance with full JCQ regulations. The possession of mobile phones, smart watches and other connected devices is strictly prohibited during exams and such equipment is recommended to be kept safely at home during the mock exam season.

Excellent attendance and punctuality during the exam season is vital. Please do all you can to attend for every exam, and be in the right place at the right time for a smooth start.

Session	Papers	Time	Session time	No. of students
Monday 16 March (AM)	Mathematics – Paper 1 (non-calculator)	9:00-10:30am	1hr 30mins	
Monday 16 March (PM)	Option B:			
	History	1:30-2:30pm	1hr	
	Geography	1:30-3:00pm	1hr 30mins	
	Drama	1:30-2:30pm	1hr	
	Physical Education	1:30-2:45pm	1hr 15mins	
	Sociology	1:30-3:00pm	1hr 30mins	
Tuesday 17 March (AM)	English Language	9:00-10:45am	1hr 45mins	
Tuesday 17 March (PM)	Mathematics – Paper 2 (calculator)	1:30-3:00pm	1hr 30mins	
Wednesday 18 March (AM)	English Literature	9:00-10:45am	1hr 45mins	
Wednesday 18 March (MID)	Dance – Paper 1	11:00-12:30pm	1hr 30mins	
Wednesday 18 March (PM)	Biology – Triple	1:30-3:15pm	1hr 45mins	
	Biology – Combined	1:30-2:45pm	1hr 15mins	
Thursday 19 March (AM)	Option C:			
	Geography	9:00-10:30am	1hr 30mins	
	History	9:00-10:00am	1hr	

	Food Technology	9:00-10:30am	1hr 30mins	
	Dance – Paper 2	9:00-10:30am	1hr 30mins	
	Business Studies	9:00-11:00am	2hrs	
Thursday 19 March (PM)	Option A:			
	Music	1:30-3:00pm	1hr 30mins	
	Computer Science	1:30-3:00pm	1hr 30mins	
	Sociology	1:30-3:30pm	1hr 30mins	
	Business Studies	1:30-3:30pm	2hrs	
Friday 20 March (AM)	Mathematics – Paper 3 (calculator)	9:00-10:30am	1hr 30mins	
Friday 20 March (PM)	Chemistry – Triple	1:30-3:15pm	1hr 45mins	
	Chemistry – Combined	1:30-2:45pm	1hr 15mins	
Monday 23 March (AM)	Physics – Triple	9:00-10:45am	1hr 45mins	
	Physics – Combined	9:00-10:15am	1hr 15mins	
Manday 22 March (DM)	Doligious Ctudios	1.20 2.15 nm	1hr 15mins	
Monday 23 March (PM)	Religious Studies	1:30-3:15pm	1hr 45mins	
Tuesday 24 March (AM)	French – Listening (F)	9:00-9:35am	35mins	
	French – Listening (H)	9:00-9:45am	45mins	
	Spanish - Listening (F)	9:00-9:35am	35mins	
	Spanish – Listening (H)	9:00-9:45am	45mins	
Tuesday 24 March (MID)	French – Reading (F)	11:00-11:45am	45mins	
	French – Reading (H)	11:00-12:00pm	1hr	
	Spanish – Reading (F)	11:00-11:45am	45mins	
	Spanish – Reading (H)	11:00-12:00pm	1hr	
Tuesday 24 March (PM)	French – Writing (F)	1:30-2:30pm	1hr	
	French – Writing (H)	1:30-2:45pm	1hr 15mins	
	Spanish – Writing (F)	1:30-2:30pm	1111 151111113 1hr	
	Spanish – Writing (H)	1:30-2:45pm	1hr 15mins	